Autopijaca besplatna Android aplikacijaPredstavljamo Vam prvu mobilnu aplikaciju AUTOPIJACA za Google Android operativni sistem .
Iskoristite besplatnu mogućnost pregleda i praćenja Vaših oglasa na Vašem telefonu.

Autopijaca.com je prvi internet portal za prodaju automobila u Srbiji koji ide u korak sa novim softwerskim aplikacijama,a sve u cilju bolje prezentacije i lakšeg pristupa oglasima i novostima na autopijaci. Osim mobilne verzije autopijace ( http:/m.autopijaca.com ) namenjenoj mobilnim i tablet uređajima i besplatne iPhone aplikacije auto pijacu možete da pratite i putem besplatne Android aplikacije "Autopijaca" i budete uvek informisani o najnovijim oglasima.

Naši partneri razvili su aplikaciju koja je odmah prihvaćena od strane Google Play Market-a, zvanične prodavnice mobilnih aplikacija zadovoljavajući sve bezbednosne, kvalitativne i razvojne zahteve ove prodavnice. Aplikacija "Autopijaca" u potpunosti je besplatna za preuzimanje i dostupna svim korisnicima interneta i vlasnicima nekog od telefona koji podržava Google Android open-source operativni sistem. Za sada, ova aplikacija predstavlja osnovnu i prvu verziju aplikacije koja služi isključivo za pregled oglasa, a kasnije je planirana implementacija svih naprednih sadržaja portala.

Android Google Play OVDE.

 
Oglasi za poređenje
Nemate ni jedan oglas u tabeli.
Unesite razlog prijave
Poruka *
Prijavite se
Korisnik
Šifra
Zaboravili ste šifru? Pošalji