Polovni automobili | AutoPijaca |

Citroën C4 je mali porodični automobil koji je francuski proizvodjač Citroën predstavio u jesen 2004, kao naslednika uspešnog modela Citroën Xsara. Originalnu spoljašnost je dizajnirao poznati dizajner firme Citroën - Donato Coco. 
Citroën C4 se proizvodi u nekoliko varijanti - kupe sa troje i petoro vrata, kompakt, benzin ili dizel, sedan - dostupan na nekoliko tržišta (ova verzija se proizvodi u Argentini, gde se prodaje i verzija sa troje vrata, a izvozi u Brazil i Madjarsku kao model C4 Pallas i Španiju kao C4 Berline, a verzija sedan sa četvoro vrata se prodaje u Kini kao Citroën C-Triomphe), kompaktna MPV verzija sa sedam sedišta- Grand C4 Picasso (u prodaji od 2006.) i pet sedišta C4 Picasso (u prodaji od 2007.). 
Fejslift verzija C4 je predstavljena na prelomu 2008/09. C4 je takodje dostupan u verziji 1.6 Bioflex, koji koristi alternativno gorivo, etanol E85. 
U januaru 2010., se prekida proizvodnja kupe verzije koju zamenjuje novi Citroën DS3. Zanimljivo je da je osnova modela C4 model Citroën ZX iz 1991. Automobil je vrlo sličan modelu Peugeot 308 (u prodaji od 2007.).
Trenutno ne postoje oglasi u ovoj kategoriji. Kliknite ovde za objavu oglasa.
Oglasi za poređenje
Nemate ni jedan oglas u tabeli.
Unesite razlog prijave
Poruka *
Prijavite se
Korisnik
Šifra
Zaboravili ste šifru? Pošalji