Politika privatnosti

Ako nastavite da pretražujete i koristite ovu web stranicu, slažete se da ćete se pridržavati naših Uvjeta korištenja. Poštujemo i pridržavamo se Općih propisa EU o zaštiti podataka (GDPR), a zahtjevi GDPR-a postali su sastavni dio naših Uslova korištenja. Kada koristite našu web stranicu, prikupit ćemo i pohraniti neke od vaših osobnih podataka. Ovi Uvjeti korištenja će objasniti zašto prikupljamo i kako koristimo vaše lične podatke. Ako i dalje imate bilo kakvih pitanja, ili su vam potrebna pojašnjenja u vezi s korištenjem vaših osobnih podataka, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Kolačići
Kolačići su datoteke pohranjene u vašem pretraživaču s ciljem personalizacije vašeg web iskustva. Prihvatanjem naše politike kolačića, pristajete na našu upotrebu kolačića. Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i primali izvještaje o greškama kada koristite našu web stranicu.

Lična informacija
Lični podaci koje prikupljamo od vas mogu uključivati vaše ime , adresu , adresu e-pošte , broj telefona i IP adresu . Ove informacije prikupljamo samo kada obavite kupovinu ili se registrujete u našem sistemu i potrebne su nam da bismo vas identifikovali i registrovali kao kupca, potvrdili vašu kupovinu i kontaktirali vas u vezi sa upotrebom našeg proizvoda ili odgovorili na vaša pitanja. Vaš broj telefona se može koristiti za kontaktiranje kako bismo potvrdili kupovinu ako imate poteškoća s potvrdom putem e-pošte. Ove informacije ne dijelimo s trećim stranama i možete biti sigurni da su svi vaši lični podaci sigurni kod nas.

Tvoja lokacija
Kada pretražujete našu web stranicu, možemo koristiti vašu IP adresu za otkrivanje vaše lokacije. Ove informacije su nam potrebne da bismo personalizirali vaše iskustvo, posebno kada koristite pretragu na karti na našoj web stranici ili tražite oglase na Mapama. Vaša lokacija je potrebna da bi vam se prikazala odgovarajuća lokacija na Mapama i oglasima u blizini vaše lokacije. Također koristimo vašu lokaciju da vam prikažemo odgovarajuće banere ili geo-ciljane oglase od strane Googlea.

Podaci o kreditnoj kartici
Kada obavite kupovinu na našoj web stranici, unosite podatke o svojoj kreditnoj kartici ili PayPal adresu kako biste dovršili kupovinu. Budući da proces plaćanja vode treći provajderi plaćanja, mi ne pohranjujemo ni podatke o vašoj kreditnoj kartici niti podatke o PayPal-u i nemamo pristup tim informacijama ni u jednoj fazi procesa plaćanja.

Sistemska obavještenja
Korištenjem naše web stranice dajete pristanak da ćete ponekad na svoju e-mail adresu primati sistemska obavještenja koja vas obavještavaju o uspješno dodanom unosu, upozoravajući vas da ističe period listinga, što znači da će vaš oglas biti uklonjen ako ne da ga obnovite i druge vrste obavijesti koje se odnose na vašu aktivnost na web stranici. Obavještenja sistema su dizajnirana da služe kao podsjetnici ili korisni savjeti koji poboljšavaju vaše iskustvo na našoj web stranici. Ne možete isključiti primanje sistemskih obavještenja, a jedini način da prestanete da ih primate je da izbrišete svoj račun putem moje stranice profila.
Pretražite grad ili odaberite sa liste